Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Η κοινή μας πορεία...


 .
Ευχαριστώ όλους τους φίλους και φίλες που καθημερινά με τιμούν με αιτήσεις φιλίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παρακολουθούν τα ιστολογία μου. 
.
Προκειμένου να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και απογοητεύσεις, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα που θεωρώ βασικά, για την ενδεχόμενη «κοινή» μας πορεία. 
 .
Στον κόσμο του οποίου το νόημα αναζητούμε, δεν χωρούν οι  Υποχθόνιοι, Επιχθόνιοι, Ρυπαρά γένη, Νεφελίμ και το κακό συναπάντημα...Ομάδες Έψιλον και άλλα γράμματα του Αλφαβήτου που θα μας «σώσουν» με τα υπερόπλα τους..! 
 .
Εδώ πιστεύουμε στο : «Σύν Αθηνά και χείρα κίνει...». 
 .
Τόσο σε εγκόσμιο, όσο και σε πνευματικό, επίπεδο, δεν μας φταίνε πάντα και μόνο «άλλοι» για τα δεινά που μας βρήκαν, λόγω των δικών μας λανθασμένων επιλογών και δράσεων. 
 .
Δεν πιστεύουμε στο κληρονομικο χάρισμα, των  «ανωτέρων» Ελλήνων!. Πιστεύουμε πως η Ελληνικότητα είναι μία συνεχής κατάκτηση στον χρόνο, είναι τρόπος ορθής σκέψης και δράσης. 
 .
Δεν πιστεύουμε σε δόγματα,  και κάθε είδους περιχαρακώσεις. Όσο ζούμε μαθαίνουμε... 
 .
Πιστεύουμε στο «Φώς» και σε ότι προάγει την ζωή, όχι στο σκότος και σε ότι την στερεί. 
 .
Η γνώση, η φύση, η αρμονία και το κάλλος μας εμπνέουν. 
 .
Κίνητρο μας η υστεροφημία δίχως  υστεροβουλία, η εξίψωση του ανθρώπου σε σκέψεις και δράσεις που διαρκούν περισσότερο από την περιορισμένη χωροχρονικά «ιερή» στιγμή της ύπαρξης μας..
 .
Σας ευχαριστώ,
Βασίλης
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου